top of page
0T2A5623-Edit_20230915_161300_0000.jpg

Personlig Trener

Hva ønsker du å oppnå med treningen din?

En personlig trener vil hjelpe deg og dine behov, følge deg opp og motivere.

Vi er alle ulike både kroppslig og mentalt, hva som passer for deg passer ikke nødvendigvis for andre. For maksimal effekt og utbytte av treningen er det viktig at øvelser og program er tilpasset dine ønsker, behov og mål.

Ut ifra ditt ståsted og ønsker så legger du og din personlige trener en plan, treningen din vil da optimaliseres og fremgangen blir synlig.

Veronica er vår personlige trener og har over ti års erfaring, både innen styrke, konkurranse, ski, klatring, topptur, fitness og hverdagshelse. 

Hun har hjulpet mange med sin kunnskap og er alltid klar for å bistå deg med dine ønsker, mål og utfordringer.

Hva vi tilbyr

Dine forventninger

Din personlige trener vil sørge for at du yter maksimalt under trening og får progresjon. Øvelser blir tilpasset din kropp, du blir veiledet og korrigert så du lærer god teknikk og blir trygg på det du gjør.

— Kari Anne Kjerstad, pt-kunde

“For en utrent dame i sin beste alder har disse ukene vært en stor motivasjon til å fortsette å gå på treningsstudio! Spirit har en unik atmosfære. Det er mye latter samtidig som det er alvor og jeg personlig har satt pris på oppmuntring og heiarop fra både Veronica og de andre i gruppen som har trent sammen med meg. Et positivt inkluderende treningsmiljø! Etter endt «kurs» føler jeg meg sterkere i kroppen, at jeg er rettere i kroppsholdning, har mer energi, er gladere og mer fornøyd med meg selv.”

bottom of page