top of page

Velkommen til Spirit Trening

Vi vil at alle skal ta seg tid til trening i hverdagen og fokusere på helseeffekten og alle de positive virkningene det har på kroppen. Litt aktivitet er bedre enn ingen og ei effektiv treningsøkt med maksimalt utbytte kan alle klare å sette av tid til.

Vi håper du vil komme til oss på Spirit for å finne treningsglede, spørre om hjelp til å komme i gang og ikke minst se viktigheten av trening både fysisk og psykisk.

Spirit gir deg energi og glede i hverdagen!

Spirit Trening åpnet 15. mars 2018, det eies og drives av Veronica Liabø Johansen.

Spirit tilbyr trening og aktivitet for deg som søker et moderne og intimt treningsstudio med hyggelig atmosfære og godt miljø. Et senter der du kan trene når du vil mellom 0500-2400 med app/nøkkelkort, vi har fokus på effektiv trening, felleskap og treningsopplevelser både inne på senteret og utendørs.

Våre instruktører er dyktige med mange års erfaring og utdanning/kurs innenfor sitt område. Vi ønsker at alle skal finne sin form for trening og er opptatt av at alle skal glede seg til trening, på denne måten vil man kunne opprettholde treningen over tid. Trening er ferskvare og kontinuitet er viktig for et godt utbytte. Målet er økt energinivå, en funksjonell og sterk kropp som holder seg skadefri.

 

Du finner oss i 2.etg i Fannestrandvegen 72 i lyse og innbydende lokaler. Vi har et komplett studio med alt nytt utstyr fra Technogym, både kondisjon og frivekter.

Vi har trening for alle:

- Studio med apparat, frivekter og kondisjon

- Personlig trening, både en til en og i gruppe

- Gruppetrening i sal

- Utetrening, bootcamp, toppturer

- Onlinetrening

- Webcoaching

- Kosthold

- Foredrag/kundekvelder

- Kurs innen trening, kosthold, motivasjon, skadeforebygging.

 • Hva er aldersgrensen for å trene på Spirit?
  For å trene alene er aldersgrensen 15 år, er du yngre men ønsker medlemskap må foresatte ha medlemskap og være med på trening. Medlemskap for de under 15 år skal avtales med betjening.
 • Hvordan tegner jeg medlemskap?
  Inne på nettsiden kan du tegne medlemskapet som passer deg, da registrerer du personalia og betalingsmåte, du kan da starte treningen med en gang signeringen er fullført. Du bruker appen boost system for å få tilgang til senteret. Du kan også tegne medlemskap i resepsjonen i betjent åpningstid.
 • Hvordan blir jeg medlem?
  Du kan tegne medlemskap via nettsiden vår, der velger du selv hvilket medlemskap du ønsker og får registrert betaling etc. Du kan også komme innom oss i betjent åpningstid for signering. Adgang til senteret får du via appen boost system.
 • Hvordan avslutter jeg medlemskapet mitt?
  Alle oppsigelser må skje skriftlig til veronica@spirit-trening.no Det er en måneds oppsigelse fra den første i kommende månedsskifte så lenge avtalevilkårene er fullført.
 • Kan jeg få prøvetime?
  Alle som vurderer å bli medlem hos oss får gratis prøvetime, dette må avtales på forhånd. Du kan også kjøpe dropin via nettsiden vår.
bottom of page