top of page

OM OSS

Spirit Trening

Spirit Trening åpnet 15. mars 2018, det eies og drives av Veronica Liabø Johansen.

Spirit tilbyr trening og aktivitet for deg som søker et moderne og intimt treningsstudio med hyggelig atmosfære og godt miljø. Et senter der du kan trene når du vil mellom 0500-2400 med nøkkelkort, vi har fokus på effektiv trening, felleskap og treningsopplevelser både inne på senteret og utendørs.

Våre instruktører er dyktige med mange års erfaring og utdanning/kurs innenfor sitt område. Vi ønsker at alle skal finne sin form for trening og er opptatt av at alle skal glede seg til trening, på denne måten vil man kunne opprettholde treningen over tid. Trening er ferskvare og kontinuitet er viktig for et godt utbytte. Målet er økt energinivå, en funksjonell og sterk kropp som holder seg skadefri.

Vi vil at alle skal ta seg tid til trening i hverdagen og fokuserer på de korte og effektive øktene, på denne måten vil alle få maksimalt utbytte og greie å sette av tid til dette.

Vi håper at du vil komme til oss på Spirit for å finne treningsglede, få hjelp til å komme igang og ikke minst se viktigheten av trening i hverdagen.

Du finner oss i 2.etg i Fannestrandvegen 72 i lyse nyoppussede lokaler. Vi har et komplett studio med alt nytt utstyr fra Technogym, både kondisjon og frivekter.

Vi har trening for alle:

- Studio med apparat, frivekter og kondisjon

- Personlig trening, både en til en og i gruppe

- Gruppetrening i sal

- Utetrening, bootcamp, toppturer

- Onlinetrening

- Webcoaching

- Kosthold

- Foredrag/kundekvelder

- Kurs innen trening, kosthold, motivasjon, skadeforebygging.

 

Spirit gir deg energi og glede i hverdagen!

 • Hvordan tegner jeg medlemskap?
  Du kan tegne medlemskap via vår nettside under "Bli medlem" eller du kan komme innom oss i betjent åpningstid og signere kontrakt.
 • Må jeg binde meg for ett år?
  Nei du kan tegne medlemskap for ett år som da er det rimeligste, ellers kan du tegne et flex-medlemskap uten bindingstid. Da kan du si opp medlemskapet når du ønsker med en måneds oppsigelse fra den første i kommende månedsskifte.
 • Hvordan booker jeg meg på gruppetimer?
  Du booker deg på våre gruppetimer via vår nettside under "Booking". Det e rkun medlemmer av Spirit som kan booke seg på timer, om du ikke er medlem men likevel vil booke deg så send oss en melding eller mail.
 • Kan jeg få prøvetime?
  Ja, alle er hjertelig velkommen på gratis prøvetime. Send oss en melding eller kom innom i betjent åpningstid.
bottom of page