top of page

900,-

En time â 55 minutt med personlig trener.

8.000,-

Pt-pakke på ti timer â 55minutt.

450,-

En time â 30 minutt med personlig trener.

4.000,-

Pt-pakke på ti timer â 30minutt.

1.999,-

Kostholdsplan med oppfølging 4 uker.

1.999,-

Treningsprogram med oppfølging 4 uker.

2.999,-

Trenings -og kostholdsplan med oppfølging 4 uker.

799,-

Treningsprogram.

799,-

Kostholdsplan.

Veronica Liabø Johansen

Veronica var ferdig utdannet personlig trener på Norges Idrettshøgskole høsten 2011, hun har siden den gang jobbet som personlig trener og opparbeidet seg bred erfaring.

Veronica har også en Bachelorgrad i Sport Managemet og har mange ulike kurs både innenfor trening, kosthold, psykologi og motivasjon.

Hun har i disse årene tilegnet seg kunnskap gjennom samarbeid med ulike kunder, målsetninger, utfordringer men også gjennom egentrening, toppturer, bikinifitness og løpskonkurranser.

Baseløft og tung styrketrening er i fokus, teknikktrening og utførelse er hun veldig nøye på. I og med at hun selv trener allsidig vil hun kunne hjelpe deg til den fremgangen du trenger uansett hva målet er.

Etter ti år i treningsbransjen som instruktør og treningsveileder startet Veronica opp Spirit Trening AS 15.mars 2018. Målet er å kunne skape et treningsmiljø der treningsgleden er i fokus og hver enkelt utvikler seg både fysisk og mentalt, trening skal være hverdagsglede. Du vil garantert få energi etter en time med henne.

Referanser

Pt-gruppe deltaker

— Bente Myklebust, pt-kunde

"Spirit Trening er et fantastisk sted, og hovedgrunnen til det heter Veronica! Hun er sprudlende, streng, oppmuntrende, motiverende og unik! Jeg har deltatt i et pt-opplegg i gruppe siden september. Med 30 min x 2 i uka hvor vi blir "pisket" i sirkel merker vi god framgang. Latteren sitter løst og vi gleder oss faktisk til å trene!"

Jeg vil gjerne hjelpe deg å nå dine mål

Du kan nå meg på

+47 90 76 03 23

  • White Facebook Icon

Spirit Trening

bottom of page