top of page

TURER

Vi bor på ett av verdens fineste steder, et eldorado for fjell -og naturinteresserte. Vi er så heldige at vi kan velge og vrake i vakre steder, uansett hvor høyt og langt man vil.

Vi arrangerer TURSPIRIT for både medlemmer og ikke-medlemmer, turene varierer i vanskelighetsgrad og lengde. Det betyr at vi har turer stort sett for alle uansett fysisk form og erfaring.

Veronica er turvant med masse erfaring og godt kjent i fjellende rundt omkring på Nordmøre og i Romsdalen. Hun vil guide deg på turene og ta deg med på masse fantastiske steder du kanskje ikke tør å dra alene. Det er mange som har lyst å dra på lengre turer og ukjente topper med er redd for å dra alene og uten erfaring. Her vil du kunne være med på tur sammen med andre, det blir sosialt og kjekt, kanskje finner du nye turvenner?

Turene våre er rangert fra 1-3 og det er viktig at hver enkelt er ærlig med seg selv på egen erfaring og fysisk form, om du aldri har vært på topptur før så kan du ikke delta på en tur rangert til grad 3. Dette både av hensyn til deg selv og resten av gruppen. Vi er avhengig av at alle er på et visst nivå sånn at tempo og varighet blir som planlagt og i fellesskap.

Hver tur skal være en positiv opplevelse og vi skal kose oss, dere får informasjon om turen og pakkeliste i forkant sånn at alle er godt forberedt.

Det blir bindende påmelding før hver tur sånn at vi har oversikt over antallet, pris per tur vil variere ut ifra varighet.

Det blir lagt ut arrangement på fb av hver tur, der kan du lese litt info om turene og forberede deg.

Vi gleder oss til mange fine turer i 2019!

Store Trolltind - TurSpirit
Store Trolltind - TurSpirit
Høstens høydepunkt! Langtur til Romsdalens mest spektakulære topp - Store Trolltind 1788 moh, toppen av Trollveggen.
Når
24. aug. 2019, 09:00 – 18:00
Hvor
Trollstigen,
Trollstigen, Rauma, Norge
bottom of page