top of page

1.500,-

Team PT-Stine i en måned, to treninger per uke â 30 min.

749,-

En time â 55 minutt med personlig trener.

7.000,-

Pt-pakke på ti timer â 55minutt.

599,-

Treningsprogram

Kostholdsprogram

Stine Sekkenes

Stine Sekkenes var ferdig utdannet personlig trener gjennom AFPT våren 2018. Hun er en aktiv person som liker utfordinger og har blant annet deltatt i Tough Viking og besteget Kilimanjaro.

Stine er en allsidig person som stadig utforsker flere typer treningsformer fra sykling, løping, styrketrening og gruppetimer. Stine har vært gruppetreningsinstruktør siden høsten 2016 og er kreativ, oppfinnsom og inspirerende. Trening med egen kroppsvekt, funksjonelle øvelser og en kombinasjon av styrke og kondisjon er hennes spesialitet.

Stine har sitt eget foretak, PT Stine der hun tilbyr tjenester inne personlig trening og kosthold.

Hun elsker å jobbe med mennesker og hjelpe andre å nå sine mål. Ved å tilby skreddersydde tjenester og hennes oppfølging, vil hun være med deg hele veien til du steg for steg når dine personlige mål.

Referanser

Du er ei sprudlende PT Stine . Som brenner for yrke ditt. Du er flink med å rose oss, du lærer oss å ha troa på oss selv, lærer oss at detter greier vi, når det gjelder kondisjon, markløft, knebøy pluss mye mer. Matplana er helt super! Når en er på time med PT Stine kan du holde på i mange timer Du er kjempe motiverende Stine.

- Anne-Jorunn Misund -

Jeg vil gjerne hjelpe deg å nå dine mål

Du kan nå meg på

bottom of page