top of page

SKADEFRI

HVERDAGER

STARTER

HOS OSS

VELG DIN AKTIVITET

MEDLEMSKAP

Velg ett medlemskap som passer deg og betal kun for det! Du kan trene kun i studio, kun gruppetimer eller en kombinasjon. Du velger selv om du vil ha årsmedlemskap eller kortere medlemskap.

FRA 389KR
I MÅNEDEN

Spirit "wake up"

Prøv vår pt-gruppe! Her trener du sammen med andre i gruppe med en personlig trener som leder treningen. Funksjonelt og effektivt med rettledning og hjelp av PT.

 150KR

 PER GANG

GRUPPETIMER

Vi har byens beste gruppetimeplan! Våre dyktige instruktører har bred erfaring og kompetanse innenfor trening, på denne måten får du den beste treningsøkten.

FRA 389KR
I MÅNEDEN

styrketrening

Vårt treningsstudio har alt nytt utstyr fra Technogym og dermed det beste på markedet både innen frivekter, kondisjon og apparat.

Vis mer

PT - Gruppe

Vi har ulike typer av pt-gruppe. Her jobber du sammen med andre og med en personlig trener som veileder, rettleder og motiverer under treningen.

Vis mer

Treningsplan

Er du usikker på hvordan du skal trene, eller legge opp treningene for optimalt utbytte? Vi hjelper deg med oppsett av treningsøkter og treningsplaner tilpasset deg og dine ønsker.

Vis mer

Kontakt oss

Spirit Trening er genuint opptatt av trivsel og at trening skal være lystbetont. Vi ønsker at du skal finne din treningsform. Kontakt oss for informasjon og spørsmål.

Vis mer

DIN PERSONLIGE TRENER

Veronica Liabø Johansen

Har lang erfaring innenfor styrketrenig og allsidig trening både innendørs og utendørs. Hun elsker tung styrketrening og brenner for variert trening for at kroppen skal fungere optimalt.

KURS OG EVENTER

No upcoming events at the moment

BEDRIFT

Felles trening og gruppetimer
Fordrag og kurs

TEAM SPIRIT

CF013038s_edited.jpg

Veronica er innehaver og daglig leder av Spirit Trening. Hun kjører alle typer timer i sal, har pt-timer og styrer driften av senteret. Veronica ønsker å skape et sted der trivsel er i fokus fordi hun mener at det er da vi greier å motivere oss til trening år etter år. Trene variert og like det du driver med, treningsglede er i fokus selv om hun er ærlig på at trening skal være hardt og ubehagelig. Hun kombinerer latter med strenge ordre, på denne måten vil hun få deg til å yte maks.

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Veronica Liabø Johansen
CF013224s_edited.jpg
 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Lene
Rindarøy

Lene er en energibunt og sprer glede rundt seg. Hun elsker trening og hverdagsaktivitet, hun er en duracellkanin og får deg alltid til å yte det lille ekstra. Hun har trent hele livet og har de siste årene lagt sin elsk på styrketrening og hvor viktig det er for å holde seg smertefri. Hennes gode humør smitter alltid og hun brenner for at alle skal finne sin treningsform. Trening skal være tungt og hardt men gøy. Hun er ekspert på burpees!

CF070459_edited.jpg
 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Elly
Klepp

Elly er en solstråle fra Kristiansand, hun sprer godhet og skaper ei unik atmosfære på sine timer. Hun er eneste instruktør i Norge med kurs i Pop Pilates. Hun har drevet aktivt med yoga i mange år og er opptatt av at vi skal ha det godt med oss selv. Elly er opptatt av kosthold og gode vaner for at kroppen vår skal ha det best mulig. På timer med denne dama får du god veiledning, omsorg,og hun har alltid fine ord/tema på lur.

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Kamilla Faksvåg Post

Kamilla har trent i alle år, både fotbal, håndball og ski. Tok trenerkurs før hun utdannet seg til fysioterapeut, og har mange kurs relatert til trening. Terapiball, pilates, yoga, spinning og kognitiv terapeut. Hun vil at alle skal finne sin form for trening og bevegelsesglede, alle kan uansett utgangspunkt, skader eller form. Kamilla er godheten selv og har ufattelig mye kunnskap og engasjement. Hun har masse humor og du får kjapt tillit til henne, men hun kan være streng og stiller krav.

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Kristine
Årø

Kristine er en solstråle som alltid lyser opp rommet og gir deg den gode følelsen. Hun har en Bachelor i idrett, fysisk aktivitet og helse. Er utdannet pt og gruppetreningsinstruktør. Hun har jobbet flere år på Muritunet rehabiliteringssenter som idrettspedag. Hun deltar aktivt på flere halvmaraton og løp, er glad i styrketrening og fjellturer. Har du en dårlig dag vil Kristine garantert får deg opp igjen. Lett å bli glad i og har en unik evne til å motivere deg til å yte maks med sitt engasjement for trening.

 • White LinkedIn Icon
 • White Twitter Icon
 • White Google+ Icon
Monica Dahle Sylte

Monica har trent hele livet, alt av ulike typer dans og turn. Hun har vært gruppeinstruktør i over 20 år og har masse erfaring. Hun brenner for en sterk og funksjonell kropp og et sunt balansert kosthold. Hun elsker fart og morro, gode koordinasjoner og moves. Monica har en unik måte til å bygge opp gode timer med trinn og musikk som flyter sammen og er supergøy tross at de er knallharde. Du blir kjapt betatt av denne supersøte dama som spretter rundt og motiverer selv om beina dine verker.

REFERANSER

Bente Myklebust, PT kunde

"Spirit Trening er et fantastisk sted, og hovedgrunnen til det heter Veronica! Hun er sprudlende, streng, oppmuntrende, motiverende og unik! Jeg har deltatt i et pt-opplegg i gruppe siden september. Med 30 min x 2 i uka hvor vi blir "pisket" i sirkel merker vi god framgang.

Latteren sitter løst og vi gleder oss faktisk til å trene!"

HOLD DEG OPPDATERT

bottom of page