top of page

ons. 15. mai

|

Spirit Trening

Treningskveld

Onsdag 15.mai kl 1700-1900 arrangerer vi treningskveld på Spirit med fokus på styrketrening. Mange er flinke til å trene cardio men styrke blir ofte nedprioritert, spesielt sommerhalvåret. Men hvorfor er styrketrening så viktig?

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Treningskveld
Treningskveld

Tid og sted

15. mai 2019, 17:00 – 19:00

Spirit Trening, Fannestrandvegen 72, 6416 Molde, Norge

Om eventen

Treningskveld på Spirit med fokus på styrketrening og viktighetem av det, året rundt. Mange er flinke til å trene cardio men styrke blir ofte nedprioritert, spesielt sommerhalvåret. Men hvorfor er styrketrening så viktig? Og hvordan kan vi bli bedre i andre idretter med litt styrketrening? Hvordan trene styrke mest mulig effektivt og hva er egentlig baseøvelser?

Denne kvelden vil vi gå gjennom teori om viktighet av styrketrening, hva gjør det med kroppen og hvorfor blir det bare viktigere og viktigere med årene. Vi får besøk av dyktige fysioterapeuter og kiropraktorer fra Arena som også skal snakke rundt temaet. I tillegg vil personlige trenere Veronica og Kristine fra Spirit snakke om styrke, og hvordan man effektivt kombinerer det med cardiotrening. Vi kjører ei skikkelig treningsøkt før vi skal trene baseøvelser og lære mer om det.

Pris: 400,-

Påmelding: veronica@spirit-trening.no

Billetter

  • Treningskveld 15.mai

    kr 400,00

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page