top of page

man. 06. mai

|

Spirit Trening

Sommersterk og glad

Trenings -og kostholdskonsept med fokus på enkle og effektive treningsøkter, to faste fellestreninger hver uke i åtte uker. Vi jobber for en sterkere og mer funksjonell kropp som tåler hverdagens utfordringer, positiv tankegang og motivere seg selv.

Registreringen er lukket
Se andre eventer
Sommersterk og glad
Sommersterk og glad

Tid og sted

06. mai 2019, 19:15 – 26. jun. 2019, 19:45

Spirit Trening, Fannestrandvegen 72, 6416 Molde, Norge

Om eventen

Det blir to faste fellestreninger med gruppen hver mandag og onsdag kl 1915-1945, disse øktene blir en kombinasjon av styrke og kondisjon. Treningene vil være intensive og effektive, hver enkelt legger treningen til sitt nivå. Det er personlig trener Veronica som leder øktene, veileder underveis, korrigerer og motiverer sånn at alle får maksimalt ut av hver økt.

Hver økt skal være optimal og man jobber mot å bli mer fornøyd med egen kropp, rose seg selv og øke energinivået, bli sterkere og lære seg viktigeheten av trening. Vi jobber også med det mentale og hvordan vi skal tenke underveis i treningsøkta.

Vi har en felles fb-gruppe der vi utveksler tanker, ideer, motiverer hverandre, videoer, oppskrifter etc. Hver deltaker får utdelt treningsplan og en generell kostholdsplan, så må man også jobbe litt på egenhånd utenom fellestreningene. Iløpet av disse ukene vil du garantert bli glad i disse øktene, vi skal lære oss å like trening. Trening skal være tungt og endringer skjer ikke i komfortsonen, her skal vi sammen jobbe mot målet om å være tilfreds med oss selv og egen innsats.

Billetter

  • Vårsterk og glad

    kr 3 500,00

Total

kr 0,00

Dele denne eventen

bottom of page