top of page

man. 02. sep.

|

Spirit Trening

Høststerk og Glad

Registration is Closed
See other events

Tid og sted

02. sep. 2019, 19:00 – 24. okt. 2019, 19:30

Spirit Trening, Fannestrandvegen 72, 6416 Molde, Norge

Om eventen

Kosthold -og treningskonsept for deg som ønsker å finne trivsel med egen kropp, både mentalt og fysisk. Finne treningsrutiner som du greier å opprettholde og et kosthold som gir deg energi, glede og får deg til å finne din trivselsvekt.

Vi skal bli sterkere både i hodet og i kroppen, finne gode metoder og jobbe med oss selv. Her kreves det innsats og jobbing på egenhånd også, det er viktig å følge planen både på trening og kosthold.

Dette konseptet går over 8 uker utover høsten 2019. Det blir faste treninger med personlig trener i kombinasjon av kostholdsplan, treningsplan oppfølging underveis i prosessen. Alt dette for at DU skal føle deg bra og finne ut hva som er riktig for at du er komfortabel i egen kropp.

Vår viktigste del oppi alt dette er hodet, stort sett kreves det mer jobbing psykisk enn fysisk. Vi går ofte og tror at fem-ti kg mindre fett og en six-pack skal endre livet vårt til å bli fantastisk bra. Men blir livet bedre av det? Virkelig? Finnes lykken DIN i de kiloene?

I løpet av disse månedene skal hver og en finne ut hva som er viktig for seg, fra dag en til siste dag vil vi gå gjennom forandringer og mest sannsynlig vil målene endres.

Trening skal være lystbetont, noe du vil fordi det gir deg en god følelse av velvære. Maten skal smake godt, være enkel og gi deg energi gjennom hele dagen. Vi er alle travle og har masse oppgaver gjennom dagen, derfor handler det mye om planlegging for å lykkes. Vi skal lære oss verktøy for å finne rutiner på trening, mat og helse i en hektisk hverdag. Og sist men ikke minst så skal vi ha det kjekt og dele disse erfaringene sammen.

Oppstart: 2.september 2018

Slutt: 28.oktober 2018

Mål: Oppnå en sterk, sunn og velfungerende kropp både fysisk og mentalt. Finne gode rutiner på trening og kosthold som passer inn i DIN hverdag. Bli bevisst på hva som gjør hodet og kroppen din glad.

Tidspunkt: Mandager og onsdager kl 1915.

Inkludert:

- To treninger i uken med coach (type treninger vil variere mellom styrke, cardio.)

- Treningsprogram til egentrening

- Kostholdsplan

- Motivasjon og bevisstgjøring av egne mål for å få en «glad» kropp og hode.

- Felles forum hvor vi utveksler tanker, treninger, oppskrifter, motiverer og hjelper hverandre.

Krav: For et best mulig resultat gjennom hele denne perioden er det viktig at man går all in og følger planen. Hver enkelt må være innstilt på å møte til treninger og samlinger, dette skal være positivt og gi oss den gode følelsen. Vi må hjelpe hverandre, motivere og skape positivitet.

Pris: 3500,-

Du trenger ikke være medlem på Spirit Trening for å delta på dette kurset, men det kreves trening på egenhånd utenom fellesøktene.

For påmelding og spm, send en mail til veronica@spirit-trening.no eller send melding på fb/instagram.

Dele denne eventen

bottom of page