top of page

BEDRIFT

Enhver bedrift vil nyte godt av at ansatte er i god fysisk form, det hjelper både på energioverskudd til å utføre en god jobb men også for å unngå belastningsskader, betennelser eller andre utfordringer en utsettes for.

Forskning viser at trening hjelper både på det fysiske og psykiske, fordi man får økt energioverskudd og tenker mer positivt. Ulike bedrifter har ulike utfordringer uansett om det er kontor og mye stillesitting eller en fysisk jobb med ugunstige arbeidsstillinger og ensformig arbeid med lite variasjon.

I dagens samfunn ser vi at antall sykemeldte på grunn av helseplager som skyldes jobb blir større og større, dette er en dårlig utvikling og er lite positivt både for ansatte og bedriften.

Vi kan bidra med trening for din bedrift, enten i form av arrangerte treninger som er tilpasset ansatte og deres utfordringer på jobb. Eller med rabattert medlemskap for alle ansatte der bedriften kanskje ønsker å dekke en viss andel av treningsavgiften.

Ta kontakt så ordner vi en avtale tilpasset din bedrift og ansatte.

Felles treninger med instruktør!

Felles treninger med instruktør kun for ansatte i din bedrift. Fast tidspunkt hver uke tilpasset deres ønsker og mål.

Sosialt og positivt både for arbeidsmiljøet og individuelt med tanke på plager, skader.

Foredrag og trening!

Vi kommer gjerne til din bedrift og holder foredrag og trening for ansatte. Foredraget kan omhandle temaer som motivasjon, trening, arbeidsstilling, skadeforebygging, og kosthold.

KONTAKT OSS

Fannestrandvegen 72, 6416 Molde

veronica@spirit-trening.no  |  Tel: 90 76 03 23

Success! Message received.

bottom of page